Hvor sikkert er det?

Kort sagt, meget. Bitcode Prime har på nuværende tidspunkt aldrig haft et eneste brud på sikkerheden. Dens servere er opbevaret i LD4-datacenteret sammen med Dow Jones, Nasdaq og London Stock Exchange. Ifølge virksomhedernes hjemmeside vil dine mønter, når du foretager en indbetaling, gå direkte ind i en kold tegnebog, som er en datalagringsenhed, der ikke er forbundet til internettet og derfor er ude af hænderne på cyberkriminelle. Tradernes midler opbevares på en separat bankkonto, som ikke kan lånes eller udlånes, og oven i alt dette holder militærkvalitets fysisk sikkerhed dine investeringer under tæt lås og slå dag og nat. Du kan være tryg ved at vide, at dine penge ikke kommer nogen steder hen, medmindre du selv flytter dem. Du har endda mulighed for at købe leverbare tokeniserede aktiver, hvilket giver dig mulighed for at trække de tokeniserede aktiver, du har købt, tilbage og opbevare dem under din private sikkerhed.

Så hvorfor skal jeg vælge Bitcode Prime?

Bortset fra den blotte mængde tokeniserede aktiver, der er tilgængelige for handel, annoncerer de også en stram markedsspredning, hvilket gør det lettere at tjene på dine handler, hvis markedet bevæger sig i din favør. Bitcode Prime’s handelsgebyrer er bestemt ikke de laveste, men de er helt sikkert konkurrencedygtige. De vil endda betale en rabat for at placere en grænseordre, dvs. købe en given mængde aktier til en bestemt grænsepris eller bedre. Deres cryptocurrency taker gebyr er lavt 0,075%, sammenlignet med andre top margin handelsplatforme som BitMex, der opkræver den samme provision pr. handel. De tilbyder også et henvisningsprogram, hvis du har venner eller familie, der også er interesseret i at handle med dem. Ud over disse andre fordele tilbyder Bitcode Prime gearing op til 1:500, hvilket betyder at for hver en dollar af deres kapital får handlende fem hundrede dollars til at handle med. Det er værd at nævne, at Bitcode Prime desværre i øjeblikket ikke har tilladelse til at tillade borgere eller indbyggere i USA at deltage i handel på deres side.

Hvad med kundeservice?

God kundeservice er vigtig for enhver virksomhed, men endnu mere når din økonomi er på spil, heldigvis tilbyder Bitcode Prime 24/7 kundesupport til at hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte løbe ind i. Du kan nå deres supportpersonale gennem en række forskellige metoder, såsom Facebook, Whatsapp, Telegram eller Viber, du har endda mulighed for at live chatte med en kundeservicemedarbejder for at sikre, at dine problemer bliver løst så hurtigt som muligt.

Brugervenlighed

Bitcode Prime er nemt en af de mest brugervenlige handelssider, som jeg personligt nogensinde har brugt. De tilbyder en række diagrammer, der giver mig mulighed for at holde styr på handelsværdier, der spænder fra måneden, helt ned til timen, så du kan holde øje med, hvordan markedet trender. Transaktioner bliver taget hånd om øjeblikkeligt, og du bliver advaret i det øjeblik priserne begynder at skifte. De tilbyder også beskyttelse mod negativ saldo, hvilket sikrer, at du ikke mister en cent mere, end du allerede har sat ind. En anden funktion, der tilbydes for at sikre, at du ikke taber mere, end du er villig til, er Bitcode Prime’s garanterede stop-loss-system. Det betyder, at du fastsætter prisen, og Bitcode Prime lukker dig ud af en handel, hvis den går over den pris, du har fastsat. Bitcode Prime behandler også handler med en ekstremt hurtig handelsmatchningshastighed på 50m/sek.

Von admin