• De prijs van Bitcoin heeft in de afgelopen 24 uur een ongelooflijk krappe periode van consolidatie gezien, die een $50 handelsrange vormt omdat het binnen het midden van het gebied van $10.500 blijft.
  • Dit heeft geleid tot een zekere mate van onzekerheid over de volgende trend, omdat het gemakkelijk een snelle beweging in beide richtingen zou kunnen zien.
  • Dit gezegd zijnde, is het vermogen van de cryptocentrale om stabiliteit te vinden in het licht van een spervuur van meerdere bearish news ontwikkelingen positief.
  • Een handelaar merkt nu op dat hij gelooft dat de huidige koersactie van Bitcoin zijn manier is om op te rollen voordat het een grote stap verder gaat dan $11.000.

Bitcoin en de hele crypto-markt zijn de afgelopen dagen en weken gevangen in een periode van zijdelingse handel, waarbij beide partijen niet in staat waren om een duidelijk momentum te vergaren.

Dit heeft een van de strakste consolidatiekanalen gecreëerd die BTC in maanden heeft gezien, wat erop zou kunnen wijzen dat de volgende beweging massief zal zijn.

Dit gezegd zijnde, merkt één handelaar op dat een voortdurende bout van de ruige handel de financiering nog verder in de negatieve zone zou kunnen duwen, wat zal helpen om stieren een massale beweging hoger te laten opvlammen.

BITCOIN CONSOLIDEERT ROND $10.500 ALS STIEREN EN BEREN EEN IMPASSE BEREIKEN…

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin marginaal tegen de huidige prijs van $10.540. Dit is ongeveer waar het de afgelopen dagen heeft gehandeld.

Sinds BTC eerder deze week naar een dieptepunt van $10.400 is gegaan na nieuws over President Trump die het dodelijke virus dat momenteel over de hele wereld circuleert, heeft het consolidatiekanaal zich vernauwd.

Gedurende de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin tussen de $10.500 en $10.580 gehandeld, waarbij dit bereik nog verder is afgenomen gedurende de afgelopen paar uur.

ANALIST: DEZE GEBEURTENISSEN ZOUDEN DE FINANCIERING VAN BTC KUNNEN VERLAGEN.

Terwijl hij sprak over waar hij verwacht dat Bitcoin zich in de komende dagen en weken zal ontwikkelen, merkte een analist op dat de negatieve financieringspercentages een positief teken zijn.

Hij legde ook uit dat angst als gevolg van een combinatie van de juridische problemen van BitMEX, onzekerheid over de gezondheid van de president en een laag beleggerssentiment kan helpen om de financieringspercentages nog lager te krijgen.

„BitMEX juridische kwesties – Trump kreeg COVID19 – financiering al negatief. Zou het geen schande zijn als BTC onder het CME-niveau zou blijven hakken (blauw) en de financiering nog negatiever zou maken, en dan pompen we op maandag rechtstreeks naar 11k, waarbij we iedereen die in het weekeinde bearish gaat, terugpompten“.

Als dit hoger zetten wel gebeurt zoals hij vermoedt, zal een grote hoeveelheid open shortposities als brandstof dienen voor een beduidend hogere zet.

Von admin