Skaper av Bitcoin og Black America, Isaiah Jackson, diskuterte under sitt nylige intervju den verden etter COVID for de svarte og brune samfunnene og hvordan Bitcoin Up spiller en betydelig rolle i å få dem den økonomiske gearingen de trenger mot det amerikanske finanssystemet.

Isaiah Jackson, forfatteren som satt sammen en av de mest revolusjonerende bøkene om Bitcoin, Bitcoin og Black America, har alltid vært oppriktig med sine tanker om Bitcoin som et middel til å avslutte økonomisk urettferdighet i Amerika. Boken hans nylig sank rampelyset igjen da Amerika kjempet for den verste rasismekrisen.

Bitcoin og Black America-forfatteren om Bitcoin’s kompleksitet

Boken Bitcoin og Black America ble publisert i fjor og snakker om hvordan Bitcoin kan forvandle svarte menneskers liv, og hvorfor den skal omfavnes av de svarte bedriftseiere for å oppnå den sårt tiltrengte gearingen. 10. juli sa Jackson til Decrypt at grunnen til at han tror på Bitcoin er at han er en løsningsfokusert person.

I følge ham er Bitcoin en lovende løsning på de tilsynelatende smutthullene i det amerikanske finanssystemet. Imidlertid er det for komplisert for vanlige mennesker å forstå. Og menneskene som forstår det, klarer vanligvis ikke å si det enklere.

Det folk virkelig vil vite, er hvordan det å adoptere Bitcoin kommer til å endre livet. Og det er det som skal hjelpe Bitcoin til å få kontakt med publikum.

Amerikansk finanssystem er problemet, Bitcoin er løsningen

Forfatteren om Bitcoin og Black America, som snakket om hvordan Bitcoin hjelper til med å beholde velstanden blant det svarte samfunnet, sa at Bitcoin er nøkkelen til å bryte seg bort fra sjakkelene i det amerikanske pengesystemet. COVID-utbruddet har utsatt noen av de langvarige problemene med systemet, og tilstrømningen av så mye penger vil bare forverre forskjellene, sa han.

Jeg har innsett at det bare er to måter å få det du ønsker i livet – penger eller vold. Vold kommer ikke til å komme deg noe sted, da vi alle ønsker å beskytte oss selv og våre kjære. Så, den eneste levedyktige løsningen er penger.

Jackson foreslår at hvis det svarte samfunnet kan komme sammen og omfavne Bitcoin helhjertet, så vil de få den sårt tiltrengte gearingen mot det mangelfulle økonomiske systemet . Bitcoin kan bidra til å skape arbeidsplasser, demokratisere det økonomiske systemet og bringe inn billioner dollar til økonomien, konstaterte han.

Vi kan bruke det til vår fordel effektivt og få bankinstitusjoner og kredittforeninger til å vurdere strategiene sine på nytt. Vi ønsker definitivt innflytelse hvis vi må komme vår egen vei , og Bitcoin er det ultimate fredelige og potensielle verktøyet.

Von admin