Bitcoin såg en massiv rally igår kväll som gjorde det möjligt för den att sätta nya heltidshöjder över $ 29.000
Kryptovalutan mötte viss allvarlig försäljningstryck här som saktade uppstigningen och fick den att sjunka ner mot 28 000 dollar
Det verkar som om det finns något stöd här, men det är fortfarande oklart hur länge det kommer att pågå
En analytiker talade om detta i en nyligen tweet och noterade att han förbereder sig för en total trendförskjutning som får BTC att gå tillbaka ner mot $ 20.000
Han noterar att tiden och avståndet för varje ben högre blir mindre när BTC avancerar högre, vilket är ett tecken på utmattning i hans ögon
Bitcoin glider för närvarande lägre efter ett avbrott över sina högsta tider som ägde rum igår kväll.

Styrkan som kryptovalutan har sett för sent kan inte underskattas, eftersom den varje vecka har lagt flera tusen dollar till sitt pris.

Reloads och gratissnurr tillgängliga varje dag, för varje spelare, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spela nu!
En näringsidkare tror att det finns en stark möjlighet att denna uppåtgående trend kommer att stoppa på kort sikt och följas av en nedgång mot 20 000 USD.

Han pekar på några tecken på utmattning för att motivera denna uppfattning.

BITCOIN-STRIDAR FÖR ATT FÅ ETT FOTHÅLL ÖVER 29 000 USD SOM SÄLJARE Kämpar TILLBAKA
Bitcoin såg en vild rally igår eftermiddag som gjorde det möjligt för priset att raketera över 29 000 dollar och sätta upp nya heltidshöjder igen.

Försäljningstrycket här var betydande och bromsade uppgången kraftigt. Sedan dess har det drivit lägre.

Var kryptotrenderna nästa kommer sannolikt att bero på om tjurar kan hålla sitt pris över $ 28 000 under de kommande dagarna och vända den här tidigare motståndszonen till stöd.

HANDLINGSKRAV FLYTTER TILL 20 000 USD ÄR ÖVERVAKNING

En näringsidkare förklarade i en nyligen tweet att han tror att en nedgång mot $ 20 000 är nära förestående på kort sikt.

Han konstaterar att Bitcoins sammankomster har blivit svagare och kortare när det närmar sig $ 30 000, vilket är ett tecken på utmattning bland tjurar.

”Tid och avstånd för varje $ BTC-rörelse blir mindre. Mindre konsolidering och mindre rörelse uppåt. Marknader kan vara som en pendel och det kommer att svänga åt andra hållet. Teorin förblir oförändrad. Vi kommer att se låga 20-tal, sade han.

Bitcoin

Bild med tillstånd av Pentoshi. Källa: BTCUSD på TradingView.
De närmaste dagarna borde ge några allvarliga insikter om var hela marknaden kommer att utvecklas på medellång sikt.

En fortsättning av denna pågående nedåtgående trend kan markera Bitcoins 24-timmarshöjder som en lokal topp och vara ett tecken på att nackdelen är nära förestående på kort sikt.

Von admin